Beginners

De eerstvolgende beginnerscursus start 18 Maart 2020. Heb je interesse? Kom gerust eens bij een training kijken. Je bent altijd welkom!

Schrijf je in voor de volgende beginnerscursus.

Beginnerscursus kendo

Kendovereniging Shinbukan organiseert twee keer per jaar een beginnerscursus, meestal in februari/maart en september. De cursus bestaat uit 12 lessen van een uur, op woensdag avond van 20.00 uur tot 21.00 uur. Voor de cursus hoef je geen materiaal aan te schaffen, sportkleding is prima. We trainen op blote voeten. Kendo is niet blessuregevoelig, maar deelname is op eigen risico.
Tijdens deze beginnerscursus leer je de basics van het kendo zoals voetenwerk, verschillende slagen en correcte lichaamshouding.

Kosten

De beginnerscursus kost € 90,-. Dit is inclusief shinai (bamboe zwaard) van € 30,-. Als je tijdens de beginnerscursus stopt en je shinai inlevert, krijg je € 20,- terug. Maar waarom zou je stoppen!?

Eerste les vrijblijvend

De eerste les van de beginnerscursus is een gratis proefles en geheel vrijblijvend. Hopelijk voldoet kendo aan je verwachtingen. Wil je na de proefles doorgaan met de cursus? Schrijf je dan definitief in (inschrijflijst is aanwezig in de dojo) en betaal zo spoedig mogelijk.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat je inzet toont en plezier hebt. Kendo is technisch en je moet geconcentreerd en ontspannen blijven. Bij kendo ben je nooit uitgeleerd en het is belangrijk dat je bereid bent je eigen grenzen op te zoeken en jezelf blijft verbeteren.Toch staat plezier bovenaan: we hopen dat je kendo leuk vindt en met plezier naar de dojo komt.