Andere zaal

Het Alfacollege heeft de zaal met de houten vloer omgebouwd tot fitnessruimte. Helaas…

Ze hebben ons een andere zaal aangeboden, die is donderdag 2 juli getest door enkele kendoka.

Dit waren hun bevindingen:

Vandaag de mogelijke nieuwe zaal getest bij het Alfa College met Dennis, Harmen en Anne, moreel ondersteund door Willem.
Het gaat om de turnzaal, de eerste zaal links in de gang.
Ik begreep van een van de beheerders dat de vloer dezelfde verende constructie heeft als de oude zaal maar met een kunststof bovenlaag.
De uitstraling is navenant helaas, een blauwe vloer met lijnen en een decor met basketbalattributen (een pré voor Dennis) en turnmatten.
De mogelijkheid van extra ventilatie is aanwezig middels twee grote – en een kleine deur.
De vering van de vloer lijkt in orde en de stroefheid is dat ook. De bovenlaag wordt verschillend beoordeeld van zachter en prettiger voor de voeten tot korrelig.
Vergeleken met de oude vloer (als we die een 8 geven), komen we uit op een 7 min.
Samenvattend een ruime voldoende en prima bruikbaar, maar zonder al te veel uitstraling.
Bij het nemen van een beslissing tellen wellicht ook de faciliteiten (vergaderruimtes, kantine en parkeergelegenheid) die we bij het Alfa College hebben mee.

Groeten namens het testteam, JP

Qua sfeer boeten we in. Blauw veld, lijnen, baskets, etc. doet afbreuk aan budosfeer. De putdeksels zijn daarentegen ook met de blauwe laag afgedekt en minder vervelend.
De constructie is vergelijkbaar met de houten vloer, alleen een andere toplaag. Er is wat minder feedback vd vloer, minder luide fumikomi. Maar je krijgt er geen blessures op.
Samengevat: als de vorige zaal een 8 was, is dit een 7min.
Daarnaast scoort Alfacollege ook op het gebied van bereikbaarheid, ondersteuning, parkeerruimte, voorzieningen etc. De gemeente richt zich voor nieuwe sporthallen op bijvoorbeeld Meerstad, dan zit je 10 km buiten het centrum.

Conclusie en besluit: op basis van deze argumenten willen we na de zomer dus toch maar doorgaan met de andere zaal. We laten een veer, maar het is niet anders.

Conclusion: based on these arguments, we want to continue with the other room after the summer.

Laat een reactie achter