Louis Vitalis komt17 november lesgeven in Groningen!!

Op zaterdag 17 november komt Louis Vitalis lesgeven in Groningen. Louis heeft een enorme staat van dienst in kendo, en daarnaast ook in jodo en iaido. In alle drie takken van sport is hij 7e dan. In zijn jonge jaren een enthousiast wedstrijdkendoka, nu al jaren als scheidsrechter en jurylid in de weer. Hij is met Henk Oosterling auteur van het Nederlandse kendoboek: Kendo.

Hij lijkt eigenlijk overal tegelijk te zijn: bij veel evenementen all over the world duikt zijn gezicht weer op…
Ook als leraar weet hij heel direct je zwakke plekken bloot te leggen. Hij heeft er wel een hekel aan als zijn opmerkingen niet worden opgevolgd, dus dan weet je dat ook meteen: goed luisteren en niet vergeten!

Louis is afgelopen juni gestopt met werken en bood aan om ons wat te helpen met kendo, omdat ik aangaf dat ik op bepaalde manieren wel aan mijn plafond zit wat ik de hogere kendoka nog bij kan brengen. Zoals hij in de jaren 80 ook wel eens deed, voordat hij werd opgeslokt door het werk.

Daar zeggen we geen nee tegen!

Datum: zaterdag 17 november 2018 vanaf 11:00 uur (gewijzigde aanvangstijd).
We hebben de zaal tot 15:00 uur, maar houd rekening met een uitloop of een extra evenement (misschien na afloop ergens naar toe)
Locatie: danszaal Corpushuys (als altijd)

Het programma staat nog niet vast. Mogelijk is het ochtenddeel meer gericht op de hele groep, en na de lunch het middagdeel meer op de gevorderden. Als je specifieke wensen of vragen hebt, kun je me mailen.

Dit is een buitenkansje voor ons allemaal, ik ga ervan uit dat iedereen probeert aanwezig te zijn!

Een sensei van dit kaliber in onze dojo is echt een unicum.

Met vriendelijke groeten,
Willem

Laat een reactie achter