Over bitterballen, badges, bier en toverballen

We sloten het jaar traditiegetrouw af met een etentje. Dit keer bij Martinus.
Onthaal was met bitterballen en goede mosterd, sterke start!

Het was er echter ook vol, en lawaaiig door de beroerde akoestiek. Het eten, het drinken, de bediening, de sfeer en de mooie tafel maakten het echter meer dan goed. Het gezelschap was leuk, mooi dat er ook partners mee waren gekomen, dat geeft altijd extra kleur aan de avond.

Traditiegetrouw is het eindejaarsgebeuren ook een ledenvergadering met een speech van Willem. Wat wilden we een jaar geleden, wat is er van terecht gekomen, en wat gaan we volgend jaar doen? John als nieuwe penningmeester gaf een overzicht van het geld: kort samengevat: we hebben voldoende in kas, geen zorgen voor 2017.

Willem had nog een “mijmering” en deze is –voor degenen die er niet waren, of het niet helemaal hebben kunnen volgen- hier bijgevoegd. Daar zit ook het bruggetje naar de toverballen.

Als verrassing waren er voor alle kendoka nieuwe BADGES!! De oude waren op, maar de ontwerper van destijds, Elzo Smid, allang niet meer actief kendoka, heeft de ontwerpen weer opgedoken en opnieuw laten maken. Ze zijn volkomen identiek! Service van zo’n man, die daarom ook op het etentje aanwezig was.

Vanwege het rumoer zijn de wensen 2017 schriftelijk geïnventariseerd. Deze doen we niet op het forum, daarvoor is het te persoonlijk gekleurd. Maar ze worden uitgewerkt en eind 2017 zullen we zien wat er van gekomen is.

2016: het was een jaar met veel ups en veel downs.… Iedereen bedankt voor de inzet.
Op zijn Gronings: het kon minder!

Laat een reactie achter