Marielle naar het WK Kendo in Korea!

Mariella vd Schans uit Leek doet mee met de wereldkampioenschappen kendo in Korea op 14-16 september 2018!

Een rustige, beschaafde en ingetogen meid laat in het kendo een andere kant van haar persoonlijkheid zien. Met scherpte, vechtlust en mooi zuivere technieken behoort ze tot de groep van de beste dameskendoka in Nederland. 
Afgelopen jaar heeft ze al mooie resultaten laten zien, onder andere met een stevige bijdrage aan de derde plaats van het Nederlands damesteam bij de Europese Kampioenschappen Kendo in Boedapest 2017, de 1e plaats bij de internationale Nakakura club, en ze heeft in augustus haar derde Dan in kendo gehaald.

En still going strong… 
De liefde heeft haar naar Rotterdam laten verhuizen, haar kendohart ligt nog steeds bij de club waar ze is begonnen en waar ze zes jaar heeft getraind, Shin Bu Kan in Groningen.
De kendovereniging is dan ook -best wel-  trots op haar ontwikkeling.

Voor het toernooi zie: http://17wkc.kr/sub/Battle.php ze is ingedeeld in Poule 3A.

Laat een reactie achter